OM OSS

OM OSS

Magnus Rydström

Trädgårdsanläggare & Ägare

Magnus Rydström

Jag har efter många år inom logistikbranschen valt att ändra riktning i livet för att göra något helt annat. Efter att ha arbetat med trädgårdsarbete på min fritid har jag nu valt att ägna hela min arbetstid åt just detta. Jag har hjälpt till under flera års tid inom andra trädgårdsfirmor och tagit lärdom genom detta.

Jag trivs som bäst i naturen och i skapandet. Genom att vara aktiv och i rörelse mår jag bra i både kropp och själ. 

Emma Savic

Landskapsarkitekt

Emma Savic


Utbildad inom landskapsarkitektur vid universitetet i Belgrad. Bred erfarenhet inom trädgårdsbranschen med inriktning trädgårdsarkitektur.
Passion för skapande, natur och med stor kunskap av plantering av växter, ritning och planering tar hon sig an sitt arbete med stort engagemang. Emma kan förverkliga era idéer, känslor och skapa en helt unik trädgård endast för er!Vilka är vi som jobbar på Ramlösa Trädgårdsservice AB?
 

Vår idé

Vi värnar om det gamla hederliga företagandet där ärlighet, respekt och ansvar är grunden till ett bra samarbete mellan oss och er som kund. Det skall vara tryggt att anlita oss.


Efter 20 år inom servicebranschen vet vi vad kunden behöver och förväntar sig. Vi strävar ständigt efter att alltid lämna en kund 100% nöjd med arbetet vi utför.


Vi riktar oss i första hand till företag, fastighetsägare, samfälligheter och kommunala förvaltningar.Erik Brunevik

Yrkesutbildad, gröna jobb, bygg & anläggning

Erik Brunevik


Utbildad inom bygg och anläggning i grunden och har även yrkesubildning i gröna jobb med certifieringar för motorsåg, röjsåg samt varierande handmaskiner. Har sedan 1988 varit aktiv i olika bygg och anläggningsföretag, gatu/väg och vatten, park, trädgård och vaktmästeri. Det senaste åren har inriktningen varit främst inom trädgårdsanläggning där noggrannhet spelar en stor roll.


Ali Alwaily


Utbildad inom Idrott & hälsa med inriktning idrottslärare i Irak. Har jobbat det senaste 6 åren med trädgård och grönyteskötsel i Holland och även nu i Sverige där han är bosatt. Arbetar metodiskt och är noggrann med ett härligt engagemang.


Ali Alwaily

Trädgårdsarbetare

Erik Allder


Utbildad på Osby naturbruksgymnasium och har sedan dess arbetet inom lantbruk och parkarbete i 15 års tid. Certifierad för det flesta handhavande maskiner såsom motorsåg, röjsåg men även för hjullastare. Erik är driven, kunnig och väldigt serviceminded.Erik Allder

Utbildad lantbrukare & trädgårdsarbetare

Kenneth Petersson


Gedigen erfarenhet inom yrket samt 22 år som skogshuggare. Certifierad för motorsåg, röjsåg och vana vid diverse maskiner. Har grönt kort inom skogsskötsel. Kenneth är noggran, engagerad och trivs bäst utomhus.
Kenneth Petersson

Utbildad skogshuggare & skogsskötare

Ramlösa Trädgårdsservice AB

Org: 559186-2189

Godkänd för F-skatt

BankGiro: 883-6033

0793 39 30 20

Vi stödjer