OM OSS

Vår idé

Vi värnar om det gamla hederliga företagandet där ärlighet, respekt och ansvar är grunden till ett bra samarbete mellan oss och er som kund. Det skall vara tryggt att anlita oss.


Efter 21 år inom servicebranschen vet vi vad kunden behöver och förväntar sig. Vi strävar ständigt efter att alltid lämna en kund 100% nöjd med arbetet vi utför.


Vi riktar oss i första hand till företag, fastighetsägare, samfälligheter och kommunala förvaltningar.Sedum
Trädgård_arkitekt
Trädgård

OM OSS

Magnus Rydström

Ägare

Magnus Rydström

Jag har efter många år inom logistikbranschen valt att ändra riktning i livet för att göra något helt annat. Efter att ha arbetat med trädgårdsarbete på min fritid har jag nu valt att ägna hela min arbetstid åt just detta. Jag har hjälpt till under flera års tid inom andra trädgårdsfirmor och tagit lärdom genom detta.

Jag trivs som bäst i naturen och i skapandet. Genom att vara aktiv och i rörelse mår jag bra i både kropp och själ. 

Vilka är vi som jobbar på Ramlösa Trädgårdsservice AB?
 

Emma

Landskapsarkitekt,

Behöriget kemiska växtskyddsmedel klass 1L & 2L

Emma


Utbildad inom landskapsarkitektur vid universitetet i Belgrad. Bred erfarenhet inom trädgårdsbranschen med inriktning trädgårdsarkitektur. Har erfarenhet från plantskolor, Sofiero, Helsingborgskommun och har under det senaste 10 åren skapat & format privata trädgårdar i nordvästra skåne.
Passion för skapande, natur och med stor kunskap av plantering av växter, ritning och planering tar hon sig an sitt arbete med stort engagemang. Emma kan förverkliga era idéer, känslor och skapa en helt unik trädgård endast för er!Rickard


Efter 15 år inom distribution som arbetsledare och chef har jag nyligen valt och sadla om.

Här, på Ramlösa Trädgårdsservice, har jag hittat min framtid.

Min vision är att leda och fördela arbetet med ett stort leende.

Jag älskar att arbeta med människor och att hitta smarta lösningar TILLSAMMANS.
Rickard

Driftledare

Martin


Martin är utbildad trädgårdsmästare och har många strängar på sin lyra. Han ser aldrig några problem utan ser bara lösningar. Humor och flexibilitet är viktiga ingredienser i Martins yrkesvardag. Han är duktig på beskärning av träd och buskar.


Martin

Utbildad trädgårdsmästare

Isaac
Utbildad Naturbruksprogrammet inr. trädgård

Isaac


Isaac är utbildad vid Karolina skolan Naturbruksprogrammet med inriktning trädgård och har sedan dess arbetat med trädgårdsskötsel och underhåll. Han har stor kunskap om motorer och redskap. Isaac har en härlig inställning och är inte rädd för att ta i när det väl gäller.


David


David har utbildat sig till trädgårdsmästare med inriktning odling och har erfarenhet efter att ha arbetat för både Fredriksdals museum & trädgårdar samt för Sofiero slott. Empatisk, lugn och trivs bäst ute i naturen.

David
Utbildad Trädgårdsmästare

Joachim


Har jobbat med grönyteskötsel i många år. Är väldigt kunnig och självgående. Har ett väldigt bra driv och positiv.Joachim
Trädgårdsarbetare

Joakim


Kreativ, nyskapande och över 7 års erfarenhet av anläggning/plattsättning.Joakim
Trädgårdsanläggare/plattsättare

Karoline


Har efter flera år inom logistikbranchen byt bana och är nu en del av den administrativa delen av Ramlösa Trädgårdsservice AB. Jag ansvarar för ekonomi, bokföring och arbetar även med sociala medier där vi stolt visar arbeten som gjorts under säsongen.


Karoline

Ekonomiassistent & sociala medier

Ramlösa Trädgårdsservice AB

Org: 559186-2189

Godkänd för F-skatt

BankGiro: 883-6033

0793 39 30 20

Vi stödjer